«Σφραγισμένα χείλη» από Λετυμπιώτη για διαγραφές από ΔΗΣΥ – Το σχόλιο του για τις αναρτήσεις στο Instagram
«Ουδέν σχόλιο» από τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, σε σχέση με τις διαγραφές μελών της Κυβέρνησης από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.
Το θέμα των τροχαίων κυριαρχεί στον τ/κ Τύπο, ενώ η είδηση για τα δυο νέα θύματα προέκυψε το πρωί. Το αυτοκίνητο που επέβαινε η 41χρονη Μεχτάπ Κανάλ και η 12χρονη κόρη της Ετζρίν Μπασπινάρ, συγκρούστηκε με άλλο όχημα που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, αφού η οδηγός έχασε τον προσανατολισμό της. Ο θάνατος και των δύο ήταν καραιαίος.
Η Γενί Ντουζέν γράφει ότι μόνο την τελευταία εβδομάδα, 7 άτομα έχασαν την ζωή τους σε οδικά δυστυχήματα, σημειώνοντας ότι το 2024 σημειώθηκαν 50 θάνατοι στην άσφαλτο, που ήταν ο μεγαλύτερος αριθμός τα τελευταία 11 χρόνια.
Η Αβρούπα σχολιάζει ότι η αλόγιστη αύξηση του πληθυσμού, η ανεξέλεγκτη παραχώρηση αδειών οδήγησης, η κατάσταση του οδικού δικτύου και η ταχύτητα είναι οι κύριες αιτίες για την αύξηση των οδικών δυστυχημάτων.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις