Σύλληψη 19χρονου: Δεν φορούσε ζώνη και μιλούσε στο τηλέφωνο - Προσπάθησε να ξεφύγει - Τι βρέθηκε στο όχημα του

Σύλληψη 19χρονου: Δεν φορούσε ζώνη και μιλούσε στο τηλέφωνο - Προσπάθησε να ξεφύγει - Τι βρέθηκε στο όχημα του

Μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα μέλη της Ομάδας Ζ, γύρω στις 7.00 το βράδυ χθες Παρασκευή, εντόπισαν σε δρόμο στη Λεμεσό, 19χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο χωρίς να φέρει ζώνη ασφαλείας, καθώς και να κρατά κινητό τηλέφωνο ενώ οδηγούσε.

Τα μέλη της Αστυνομίας κάλεσαν τον 19χρονο οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα, προσπάθησε να διαφύγει. Αφού ο 19χρονος κατέληξε σε αδιέξοδο, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο του και τράπηκε σε φυγή.

Το όχημα παραλήφθηκε από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, για διενέργεια εξετάσεων, ενώ αργότερα το βράδυ, ο 19χρονος παρουσιάστηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, στην παρουσία του 19χρονου, εντοπίστηκαν και κατακρατήθηκαν για εξετάσεις, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 24 γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας, με ίχνη κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο 19χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, με την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) και την Τροχαία Λεμεσού να συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

Δύο χρόνια κλείνουν στις 12 Φεβρουαρίου από την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη ως νικητή στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE