«Ηλεκτροσόκ στην αυταπάτη»-Ο Ερχιουρμάν εκθέτει όσους βιάστηκαν να πανηγυρίσουν
Η ελληνοκυπριακή πλευρά φαίνεται να χρειάζεται κάθε τόσο ένα καλό ηλεκτροσόκ για να συνέλθει από τις ψευδαισθήσεις, που τόσο πρόθυμα τρέφει.

Επί τόπου έσπευσαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής, και το πλήρωμα του ενός, με τη συνδρομή του δεύτερου, περισυνέλεξε τη σορό, η οποία μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Σύμης.
Ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, είναι ύψους περίπου 1,75 μ. και κανονικής σωματικής διάπλασης. Φορούσε τζιν παντελόνι, δύο μπλούζες (λευκή και ασπρόμαυρη) και αθλητικά παπούτσια.
Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ το Λιμεναρχείο Σύμης έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




