Αιματηρή επίθεση στο Τελ Αβίβ: Δύο σοβαρά τραυματίες - Νεκρός ο ένοπλος δράστης

Αιματηρή επίθεση στο Τελ Αβίβ: Δύο σοβαρά τραυματίες - Νεκρός ο ένοπλος δράστης

Επίθεση σημειώθηκε το Σάββατο (18/1) στο Τελ Αβίβ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο άνθρωποι. Σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία ο ένοπλος δράστης είναι νεκρός, αφού τον πυροβόλησε πολίτης που βρισκόταν στο σημείο.

Η αστυνομία, όπως μεταδίδει το Times of Israel, δεν έχει χαρακτηρίσει το περιστατικό τρομοκρατική επίθεση.

Το περιστατικό αυτό έρχεται λίγες μόλις ώρες προτού τεθεί σε ισχύ η εκεχειρία που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στη Χαμάς και το Ισραήλ. Οι εχθροπραξίες συνεχίζονται από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η επίτευξη συμφωνίας, με τον ισραηλινό στρατό να ανακοινώνει το Σάββατο (18/1) ότι το προηγούμενο 24ωρο έπληξε 50 «στόχους» στη Λωρίδα της Γάζας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE