Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία ο δράστης είναι νεκρός αφού τον πυροβόλησε πολίτης που βρισκόταν στο σημείο.
Η υπηρεσία ασθενοφόρων ανέφερε ότι ο άνδρας που τραυματίστηκε κατά την ύποπτη τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ μαχαιρώθηκε και δεν πυροβολήθηκε.
Η ύποπτη επίθεση είχε αρχικά περιγραφεί ως «περιστατικό με πυροβολισμούς». Το νοσοκομείο Ichilov στο Τελ Αβίβ καταγράφει την κατάσταση του θύματος ως σοβαρή.
Να σημειωθεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε μία ημέρα πριν τεθεί σε ισχύ η εκεχειρία στη Γάζα. Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης της επίθεσης καταγόταν από την Τουλκαρέμ της Δυτικής Όχθης και βρισκόταν παράνομα στο Ισραήλ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις