VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο
Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες, Σάββατο λήφθηκε πληροφορία για αγοραπωλησία ναρκωτικών σε περιοχή της Δρομολαξιάς της επαρχίας Λάρνακας.
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και της ΥΚΑΝ μετέβησαν στη περιοχή και λίγο πριν τις 4.30 το απόγευμα έφτασε στη σκηνή με αυτοκίνητο ένας άνδρας, τον οποίο ανέκοψαν την ώρα που προσπαθούσε να σταθμεύσει.
Από έλεγχο που διενεργήθηκε από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν άνδρας, ηλικίας 45 ετών.
Από έρευνα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 48.797 ευρώ για το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς το νόμιμο της κατοχής και την προέλευση του.
Ο 45χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τέσσερις μέρες. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις