Τυλίχθηκε στις φλόγες φορτηγό στην Επ. Λευκωσίας - Τι ερευνούν οι Αρχές

Τυλίχθηκε στις φλόγες φορτηγό στην Επ. Λευκωσίας - Τι ερευνούν οι Αρχές

Σε εμπρησμό φέρεται να οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε φορτηγό στον Αστρομερίτη.

Σύμφωνα με αξιωματούχο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, στις 4.30 το πρωί λήφθηκε η πληροφορία για την φωτιά και έσπευσαν επιτόπου μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Ωστόσο την φωτιά στο φορτηγό είχε ήδη σβήσει ο 53χρονος ιδιοκτήτης του. Το φορτηγό ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο πίσω από την κατοικία του ιδιοκτήτη και υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Όπως διαπιστώθηκε από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας, η φωτιά τέθηκε στο όχημα κακόβουλα, ενώ δίπλα του βρισκόταν σταθμευμένο διπλοκάμπινο περιελουσμένο με υγρό, αλλά σε αυτό δεν είχε τεθεί φωτιά.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και το πρωί επρόκειτο να συνεχιστούν οι εξετάσεις από τη Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε την ζωή του 68χρονος στην Αυδήμου -  Έκλεισε ο δρόμος - Λεπτομέρειες

Βίντεο - Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε την ζωή του 68χρονος στην Αυδήμου - Έκλεισε ο δρόμος - Λεπτομέρειες

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε  σήμερα το απόγευμα (22/10), στον δρόμο Αυδήμου – Ανώγυρας, ο οποίος έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.