Τυλίχθηκε στις φλόγες φορτηγό στην Επ. Λευκωσίας - Τι ερευνούν οι Αρχές

Τυλίχθηκε στις φλόγες φορτηγό στην Επ. Λευκωσίας - Τι ερευνούν οι Αρχές

Σε εμπρησμό φέρεται να οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε φορτηγό στον Αστρομερίτη.

Σύμφωνα με αξιωματούχο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, στις 4.30 το πρωί λήφθηκε η πληροφορία για την φωτιά και έσπευσαν επιτόπου μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Ωστόσο την φωτιά στο φορτηγό είχε ήδη σβήσει ο 53χρονος ιδιοκτήτης του. Το φορτηγό ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο πίσω από την κατοικία του ιδιοκτήτη και υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Όπως διαπιστώθηκε από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας, η φωτιά τέθηκε στο όχημα κακόβουλα, ενώ δίπλα του βρισκόταν σταθμευμένο διπλοκάμπινο περιελουσμένο με υγρό, αλλά σε αυτό δεν είχε τεθεί φωτιά.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και το πρωί επρόκειτο να συνεχιστούν οι εξετάσεις από τη Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE