ΥΠΕΞ Κύπρου-Κατάρ: Συζήτησαν ενίσχυση διμερών σχέσεων και περιφερειακές εξελίξεις

ΥΠΕΞ Κύπρου-Κατάρ: Συζήτησαν ενίσχυση διμερών σχέσεων και περιφερειακές εξελίξεις

Ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας, συζήτησαν ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος με τον ομόλογό του από το Κατάρ, Δρ. Αλ Κουλαΐφι.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα "Χ", ο κ. Κόμπος είπε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ του Κατάρ, Δρ. Μοχάμεντ Μπιν Αλ Κουλαΐφι για μια διεξοδική συζήτηση «που επικεντρώθηκε στην ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας Κύπρου - Κατάρ, στις περιφερειακές εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας, της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα, απελευθέρωσης των ομήρων και της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της Γάζας».

Ο κ. Κόμβος επαίνεσε τις άοκνες προσπάθειες των ΗΠΑ, της Αιγύπτου και του Κατάρ στο θέμα της Γάζας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE