Απόπειρα φόνου στην Πέγεια: Πυροβόλησε την σύζυγο του έξω από το σπίτι τους - Έτρεξε γείτονας στο σημείο

Απόπειρα φόνου στην Πέγεια: Πυροβόλησε την σύζυγο του έξω από το σπίτι τους - Έτρεξε γείτονας στο σημείο

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το απόγευμα της Κυριακής, γύρω στις 17:50 στη Πέγεια, με χρήση κυνηγετικού όπλου.

Όπως ανέφερε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, το θύμα είναι γυναίκα, ηλικίας 46 χρονών, την οποία φέρεται να πυροβόλησε ο σύζυγός της, ηλικίας 57 χρονών. Το συμβάν έλαβε χώρα έξω από την κατοικία τους στη Πεγεια.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και τυγχάνει περίθαλψης, συμπλήρωσε ο κ. Νικολάου. Είπε πως η 46χρονη φέρει σφαιρίδια σε διάφορα μέρη του σώματος της και θα εισαχθεί στο χειρουργείο. Επικοινωνεί με το περιβάλλον και η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή, πρόσθεσε.

Ο 57χρονος παρέμεινε στη σκηνή και ανακρίνεται από την Αστυνομία.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη εν αναμονή της άφιξης των ιατροδικαστών και της Υπηρεσίας Εγληματολογικών Ερευνών για διενέργεια εξετάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο πυροβολισμός έγινε αντιληπτός από γείτονα, ο οποίος προσέτρεξε στην σκηνή, ενώ ακολούθως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE