Mεγάλη διαρροή βρίσκεται σε εξέλιξη στο φράγμα του Μαυροκόλυμπου

Mεγάλη διαρροή βρίσκεται σε εξέλιξη στο φράγμα του Μαυροκόλυμπου

Mεγάλη διαρροή  βρίσκεται σε εξέλιξη στο φράγμα του Μαυροκόλυμπου από το απόγευμα της Κυριακής.

Την διαρροή επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Ακάμα Μαρίνος Λάμπρου.

Ο κ. Λάμπρου ανέφερε πως πάρα πολύ νερό εξέρχεται από την βάση του πύργου του φράγματος του Μαυροκόλυμπου και κατέρχεται στην θάλασσα. Συνεργείο του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων έσπευσε άμεσα στο φράγμα το οποίο προσπαθεί να εντοπίσει την πηγή της διαρροής ενώ στην σκηνή βρίσκονται και οι τοπικές αρχές.

Η τεχνητή λίμνη Μαυροκάλυμπου έχει χωρητικότητα 2,18 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού. Το νερό που συγκεντρώνεται στη λίμνη προέρχεται από τον ποταμό Μαυροκόλυμπο. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ακάμα, η τεχνητή λίμνη Μαυροκάλυμπου κατασκευάστηκε για να εξυπηρετεί αρδευτικούς σκοπούς και κυρίως τις μπανανοφυτείες της περιοχής Κισσόνεργας-Πέγειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE