Αποσύρθηκαν από την αγορά επικίνδυνα καλλυντικά προϊόντα - Δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές

Αποσύρθηκαν από την αγορά επικίνδυνα καλλυντικά προϊόντα - Δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές

Το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), στην τελευταία γνωστοποίησή του, ενημερώνει τα κράτη μέλη ότι στην Ευρώπη έχουν εντοπισθεί και αποσυρθεί τα καλλυντικά προϊόντα που φαίνονται εδώ.

Για τα πιο πάνω προϊόντα δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής τους.

Για τον λόγο αυτό οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων προϊόντων στην αγορά και προτρέπουν το κοινό σε περίπτωση που τυχόν τα έχει στην κατοχή του, να διακόψει τη χρήση τους ή σε περίπτωση που τα εντοπίσει, να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, τηλεφωνικώς στο 22608606 και στο 22608682. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, στις 11:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης και στο πλαίσιο των ημερομηνιών που είχαν τεθεί προς διευθέτηση μέσω του Ελληνοκύπριου διαπραγματευτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE