Εταιρεία απαγόρευσε στους εργαζόμενους να μισούν τη δουλειά τους

Εταιρεία απαγόρευσε στους εργαζόμενους να μισούν τη δουλειά τους

Μια εταιρεία στην Κίνα απαγόρευσε στους υπαλλήλους τους να διαπράττουν ενδοοικογενειακή βία και να μισούν την εργασία.

Ο επικεφαλής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Pang Dong Lai, Yu Donglai, ανακοίνωσε την είδηση ​​στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας ότι οι νέοι κανόνες στοχεύουν στη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων.

«Με βάση το πνεύμα της ελευθερίας, την πίστη στην αγάπη και την αποστολή να επιτρέψει σε περισσότερους ανθρώπους να ζήσουν ευτυχισμένες ζωές, ο Pang Dong Lai θέτει νέους κανόνες», είπε ο Yu.

Μεταξύ των βασικών καινοτομιών είναι η απαγόρευση της ενδοοικογενειακής βίας, συμπεριλαμβανομένης της σωματικής τιμωρίας των παιδιών.

«Από φέτος, η ενδοοικογενειακή βία δεν επιτρέπεται στις οικογένειες των υπαλλήλων μας Ο ξυλοδαρμός ενός παιδιού είναι επίσης απαγορευμένος», είπε ο διευθυντής.

Απαγορεύεται επίσης στους εργαζόμενους να λαμβάνουν δάνεια που υπερβαίνουν τις μηνιαίες αποδοχές τους, να μεταφέρουν τα προβλήματά τους στους γονείς τους και να δείχνουν μίσος για την εργασία.

Δεν διευκρινίζεται ποια μέτρα θα ληφθούν κατά των παραβατών.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE