Εταιρεία απαγόρευσε στους εργαζόμενους να μισούν τη δουλειά τους

Εταιρεία απαγόρευσε στους εργαζόμενους να μισούν τη δουλειά τους

Μια εταιρεία στην Κίνα απαγόρευσε στους υπαλλήλους τους να διαπράττουν ενδοοικογενειακή βία και να μισούν την εργασία.

Ο επικεφαλής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Pang Dong Lai, Yu Donglai, ανακοίνωσε την είδηση ​​στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας ότι οι νέοι κανόνες στοχεύουν στη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων.

«Με βάση το πνεύμα της ελευθερίας, την πίστη στην αγάπη και την αποστολή να επιτρέψει σε περισσότερους ανθρώπους να ζήσουν ευτυχισμένες ζωές, ο Pang Dong Lai θέτει νέους κανόνες», είπε ο Yu.

Μεταξύ των βασικών καινοτομιών είναι η απαγόρευση της ενδοοικογενειακής βίας, συμπεριλαμβανομένης της σωματικής τιμωρίας των παιδιών.

«Από φέτος, η ενδοοικογενειακή βία δεν επιτρέπεται στις οικογένειες των υπαλλήλων μας Ο ξυλοδαρμός ενός παιδιού είναι επίσης απαγορευμένος», είπε ο διευθυντής.

Απαγορεύεται επίσης στους εργαζόμενους να λαμβάνουν δάνεια που υπερβαίνουν τις μηνιαίες αποδοχές τους, να μεταφέρουν τα προβλήματά τους στους γονείς τους και να δείχνουν μίσος για την εργασία.

Δεν διευκρινίζεται ποια μέτρα θα ληφθούν κατά των παραβατών.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένη για την πολιτική ισότητα η Κυβέρνηση - «Τέθηκαν οι βάσεις για το επόμενο στάδιο»

Ικανοποιημένη για την πολιτική ισότητα η Κυβέρνηση - «Τέθηκαν οι βάσεις για το επόμενο στάδιο»

Ικανοποίηση εξέφρασε η κυβέρνηση για το γεγονός ότι στο κοινό ανακοινωθέν προτάσσεται η πολιτική ισότητα, με τρόπο που παραπέμπει σαφώς στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και επαναφέρει το Κυπριακό στις ράγες της συμφωνημένης βάσης λύσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE