Υπόθεση Ποταμιάς: Σπάει τη σιωπή του ο Καμερουνέζος - Δίνει πληροφορίες για την ομάδα που συνεργαζόταν στα κατεχόμενα

Υπόθεση Ποταμιάς: Σπάει τη σιωπή του ο Καμερουνέζος - Δίνει πληροφορίες για την ομάδα που συνεργαζόταν στα κατεχόμενα

Έχει ήδη αρχίσει να δίνει πληροφορίες στην Αστυνομία για την ομάδα με την οποία συνεργαζόταν στα κατεχόμενα ο 39χρονος από το Καμερούν, ο οποίος έχει τεθεί υπό κράτηση σε σχέση με την υπόθεση της Ποταμιάς, δήλωσαν τη Δευτέρα στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) καλά πληροφορημένες πηγές.

Ο 39χρονος είχε συλληφθεί στις 15 Ιανουαρίου σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση του θανάτου 24χρονου από το Πακιστάν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ανοικτό χώρο στην Ακρόπολη.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία συνέλαβε τον 39χρονο, ο οποίος καταζητείτο μαζί με άλλα άτομα (Τουρκοκύπριους), σε σχέση με την υπόθεση.

Είναι ύποπτοι για αδικήματα που αφορούν στην απόπειρα φόνου, στη συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και στην υποβοήθηση της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, που διαπράχθηκαν στις 6 Ιανουαρίου του 2025, στην περιοχή Ποταμιάς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE