Το είδαμε κι αυτό: Ισοβίτης έδωσε συνέντευξη μέσα από τις Κεντρικές Φυλακές από το κινητό του - Δείτε βίντεο

Το είδαμε κι αυτό: Ισοβίτης έδωσε συνέντευξη μέσα από τις Κεντρικές Φυλακές από το κινητό του - Δείτε βίντεο

Έγινε και αυτό στην Κύπρο.

Διαδικτυακή συνέντευξη σε αγγλόφωνο μέσο (podcast) έδωσε από τις Κεντρικές Φυλακές Σέρβος ισοβίτης, κινητοποιώντας τις αρμόδιες Αρχές, οπως μεταδίδει ο ALPHA από την εκπομπή "ALPHA Καλημέρα".

Συγκεκριμένα φαίνεται να έδωσε τη συγκεκριμένη συνέντευξη από το κινητό του.

 

Ο Σέρβος ισοβίτης Loy Dejan έχει ανεβάσει βίντεο στο κανάλι Not Guilty TV στο YouTube, στο οποία εκφράζει το παράπονο του για την καταδίκη του σε ισόβια.

Δείτε βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.