Επιθέσεις σε ντελιβεράδες: Χειροπέδες σε 32χρονο στη Λάρνακα - Τι βρέθηκε κοντά στην οικία του - Ψάχνουν ακόμα ένα πρόσωπο

Επιθέσεις σε ντελιβεράδες: Χειροπέδες σε 32χρονο στη Λάρνακα - Τι βρέθηκε κοντά στην οικία του - Ψάχνουν ακόμα ένα πρόσωπο

Μάστιγα το φαινόμενο των τελευταίων μηνών με επιθέσεις εναντίον διανομέων φαγητού σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Η Αστυνομία βρίσκεται σε κινητοποίηση, με το ΤΑΕ Λάρνακας στις 21/01/25 να έχει προχωρήσει σε σύλληψη αλλοδαπού προσώπου 32 ετών, κατοίκου Λαρνακας σε σχέση με δύο υποθέσεις Ληστειών (διανομέων φαγητού) δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.

Κατά την σύλληψη του εντοπίστηκε κλειδί κλοπιμαίου οχήματος (κλοπιμαιο από Λευκωσία στις 4/1/25) το οποίο βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από την οικία του και Παραλήφθηκε ως τεκμήριο. Το όχημα συνδέετε με το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες στο Κίτι.

Σημειώνεται ότι το όχημα έφερε κλοπιμαιες πινακίδες εγγραφης.

Ο 32χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί την 22/01/25 για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης ενώ θα γίνει ανανέωση για τον πρώτο ύποπτο που συνελήφθηκε στις 13/1/25.

Για τις εν λόγω υποθέσεις καταζητείται ακόμα ενα πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE