Ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί ο 61χρονος για την υπόθεση του σκύλου στην Πέγεια

Ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί ο 61χρονος για την υπόθεση του σκύλου στην Πέγεια

Ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί αφέθηκε ο 61χρονος, που συνελήφθη τη Δευτέρα προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κακοποίησης και κακομεταχείρισης σκύλου, σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Ο 61χρονος ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί, ενώ για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί το βράδυ της Παρασκευής και ο 30χρονος ιδιοκτήτης σκύλου, ωστόσο και αυτός αφέθηκε ελεύθερος την Κυριακή χωρίς να κατηγορηθεί. Η Αστυνομία βρίσκεται σε αναμονή για τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο σκύλος εντοπίστηκε τυχαία από γυναίκα σε κάδο απορριμμάτων στην Πέγεια, η οποία προχώρησε ακολούθως στην καταγγελία το βράδυ της Παρασκευής.

Το ζώο εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κτηνιατρική κλινική.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE