Πέρασαν χειροπέδες σε μέλος της Αστυνομίας - Διερευνώνται σοβαρά αδικήματα

Πέρασαν χειροπέδες σε μέλος της Αστυνομίας - Διερευνώνται σοβαρά αδικήματα

Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου Αστυνομίας (Υ.Ε.Ε.Α.) διερευνά εναντίον μέλους της Αστυνομίας τα πιο κάτω αδικήματα που αφορούν:

  1. Αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους
  2. Δεκασμός Δημόσιου Λειτουργού
  3. Κλοπή από Δημόσιο Λειτουργό
  4. Κατάχρηση Εξουσίας
  5. Δόλος και κατάχρηση εμπιστοσύνης από Δημόσιο Λειτουργό
  6. Αδικήματα που αφορούν στον Περί της Παρεμπόδισης της Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες Νόμο

Το εν λόγω μέλος της Αστυνομίας συνελήφθηκε με δικαστικό ένταλμα, σήμερα 21/01/2025 και ώρα 1815, σε σχέση με τα πιο πάνω υπό διερεύνηση αδικήματα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΕΕΑ.

Η Ηγεσία της Αστυνομίας τονίζει για ακόμη μια φορά ότι η πάταξη της διαφθοράς  αποτελεί προτεραιότητα για την Αστυνομία. Η Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στην αποστολή της και προσηλωμένη στο να υπηρετεί την κοινωνία με ακεραιότητα και σεβασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE