Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω ρυμούλκησης φορτηγού που ανατράπηκε

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω ρυμούλκησης φορτηγού που ανατράπηκε

Κλειστός είναι από τις 9.15 το βράδυ της Τρίτης, ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, από την έξοδο προς Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου, στο Πεντάκωμο, μέχρι την έξοδο προς Ακτή του Κυβερνήτη, λόγω εργασιών που διεξάγονται για ρυμούλκηση φορτηγού οχήματος, το οποίο νωρίτερα σήμερα, είχε ανατραπεί εκτός του δρόμου.

Η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Λευκωσία διοχετεύεται προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας, μέσω της εξόδου προς Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου. Οι οδηγοί μπορούν στη συνέχεια να επιστρέψουν στον αυτοκινητόδρομο, μέσω της εισόδου από την περιοχή Ακτή του Κυβερνήτη.

Στην περιοχή όπου διεξάγονται οι εργασίες ρυμούλκησης του φορτηγού, βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, για παροχή βοήθειας. Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή.

Οι εργασίες ρυμούλκησης του φορτηγού αναμένεται να διαρκέσουν τρεις περίπου ώρες, με τον αυτοκινητόδρομο να δίνεται στην κυκλοφορία, μετά τα μεσάνυκτα.

* Από την ανατροπή του φορτηγού οχήματος, δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE