Υπ. Γεωργίας: Άρχισε η ποινική έρευνα για τα πτητικά μέσα

Υπ. Γεωργίας: Άρχισε η ποινική έρευνα για τα πτητικά μέσα

Το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι στη βάση ευρημάτων διοικητικής έρευνας, η Αστυνομία Κύπρου άρχισε ποινική έρευνα γύρω από τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν σε Διαγωνισμό του Τμήματος Δασών για τα πτητικά μέσα αεροπυρόσβεσης. 

Η διοικητική έρευνα, που έγινε με οδηγίες της Υπουργού Γεωργίας δρος Μαρίας Παναγιώτου μετά από γραπτή καταγγελία που δέχθηκε, κάλυψε το σύνολο των συμβάσεων (μισθώσεων, συντήρησης κ.τ.λ.) από το 2017 και έπειτα, ώστε να διαφανούν ενέργειες, πράξεις ή και παραλείψεις, από τις οποίες ενδέχεται να προκύπτουν πειθαρχικά παραπτώματα ή και ποινικά αδικήματα.

Η έκθεση της διοικητικής έρευνας υποβλήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2024 στην Υπουργό, η οποία την προώθησε στη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας. Κατόπιν αξιολόγησης των δεδομένων, τα ευρήματα του ερευνώντος λειτουργού προωθήθηκαν στην Αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση.

Οι διαδικασίες της Κυπριακής Δημοκρατίας για το πτητικό πρόγραμμα συνεχίζονται απρόσκοπτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE