Καιρός: Θυμίζει και πάλι χειμώνα αλλά… για πόσο; Βροχές, ομίχλη και χιόνι στο μενού

Καιρός: Θυμίζει και πάλι χειμώνα αλλά… για πόσο; Βροχές, ομίχλη και χιόνι στο μενού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Σταδιακά ενδέχεται να σχημαστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως σε υπήνεμες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και το απόγευμα αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανόν στα παράλια μεμονωμένες καταιγίδες. Την Κυριακή αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ του Σαββάτου και μετά τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα ή και παρατεταμένα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και πιθανόν να πέσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία το Σάββατο θα σημειώσει μικρή άνοδο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει πτώση. Τη Δευτέρα αναμένεται άνοδος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE