Κλείνουν απόψε οι δύο δεξιά λωρίδες του δρόμου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω έργων

Κλείνουν απόψε οι δύο δεξιά λωρίδες του δρόμου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω έργων

Προσοχή συστήνει η Αστυνομία στους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από απόψε Παρασκευή, μέχρι και το πρωί της ερχόμενης Κυριακής, αφού λόγω εργασιών θα κλείνουν στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, οι δύο δεξιά λωρίδες του δρόμου, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου μεταξύ Λατσιών και Ιδαλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής, 24 Ιανουαρίου, μέχρι τις 6.00 το πρωί της Κυριακής, 26 Ιανουαρίου, για συντήρηση της γέφυρας στον αυτοκινητόδρομο, παρά τον ποταμό Αλμυρός και συγκεκριμένα, για αντικατάσταση αρμών συστολής και διαστολής στη γέφυρα.

Οι δύο δεξιά λωρίδες στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, θα είναι κλειστές για απόσταση 800 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE