Μίμης Δομάζος: Συγκινούν οι κόρες του - «Έφυγες γρήγορα, αντίο αγαπημένε μας μπαμπά»

Μίμης Δομάζος: Συγκινούν οι κόρες του - «Έφυγες γρήγορα, αντίο αγαπημένε μας μπαμπά»

Ραγίζουν καρδιές οι κόρες του Μίμη Δομάζου στον πρώτο δημόσιο αποχαιρετισμό στον πατέρα τους που έφυγε από τη ζωή σήμερα, Παρασκευή, σε ηλικία 83 ετών.

«Έφυγες γρήγορα από κοντά μας» γράφουν η Ράνια, η Ευαγγελία και η Πόπη Δομάζου σε ανάρτηση που έκαναν στο Facebook.

Επιλέγοντας μια φωτογραφία του Μίμη Δομάζου από τα χρόνια του Παναθηναϊκού, οι τρεις του κόρες γράφουν «εμείς σε θέλαμε και άλλο κοντά μας».

«Δεν πειράζει. Καλό δρόμο εκεί ψηλά και καλή αντάμωση με τη μαμά. Αντίο αγαπημένε μας μπαμπά» καταλήγουν στο «αντίο» τους οι κόρες του Μίμη Δομάζου.

Μίμης Δομάζος: Συγκινούν οι κόρες του - «Έφυγες γρήγορα, αντίο αγαπημένε μας μπαμπά»
Όλη η ανάρτηση των τριών παιδιών του Μίμη Δομάζου

Έφυγες γρήγορα από κοντά μας
Ήσουν τόσο γρήγορος και ανυπόμονος όπως και μέσα στα γήπεδα οπως έλεγες ότι η ζωή σου ήταν το ποδόσφαιρο
Μόνο που εμείς σε θέλαμε και άλλο κοντά μας
Δεν πειράζει.
Καλό δρόμο εκεί ψηλά και καλή αντάμωση με τη μαμά
Αντίο αγαπημένε μας μπαμπά
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.