Παρασημοφόρησε τον τέως Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Παρασημοφόρησε τον τέως Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνάντηση με τον τέως Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου κ. Sameh Shoukry.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης παρασημοφόρησε τον τέως Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος Μακαρίου Γ’, για την καθοριστική του συμβολή στην ενίσχυση των κυπρο-αιγυπτιακών σχέσεων.

Στην παρασημοφόρηση παρόντες ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Κόμπος, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κ. Δώρος Βενέζης, καθώς και η σύζυγος του κ. Shoukry. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας οι δύο μοναχοί, Νεκτάριος και Πορφύριος, σε σχέση με την υπόθεση που αφορά στην οικονομική πτυχή του σκανδάλου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE