Πρόστιμο στον Βουλευτή Χρύσανθο Σαββίδη για μη ορθή χρήση ζώνης στο αυτοκίνητο – Το ποσό και οι βαθμοί ποινής

Πρόστιμο στον Βουλευτή Χρύσανθο Σαββίδη για μη ορθή χρήση ζώνης στο αυτοκίνητο – Το ποσό και οι βαθμοί ποινής

Επιδόθηκε το εξώδικο μετά το βίντεο του Βουλευτή του ΔΗΚΟ, Χρύσανθου Σαββίδη το οποίο αφορά αποκλειστικά την παράβαση για μη ορθή χρήση ζώνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κ. Σαββίδης, κλήθηκε να πληρώσει 150 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκαν και 3 βαθμοί ποινής, κατά τον περί Εξωδίκου Ρυθμίσεως Αδικημάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ έχει ήδη προβεί στην εξόφληση του εν λόγω εξωδίκου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE