Εντοπίστηκαν τα έξι πρόσωπα που αναζητούνταν για αδικήματα σε Mall στη Λευκωσία

Εντοπίστηκαν τα έξι πρόσωπα που αναζητούνταν για αδικήματα σε Mall στη Λευκωσία

Στον εντοπισμό έξι προσώπων, τα οποία αναζητούνταν για σωρεία αδικήματων σε Mall στη Λευκωσία, προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στις 16 Νοεμβρίου, 2024, μεταξύ των ωρών 10.30-10.45 το βράδυ, τα αναζητούμενα πρόσωπα φέρεται να παραβίασαν την είσοδο καφετέριας, σε πολυκατάστημα (Mall) στη Λακατάμια και αφού εισήλθαν παράνομα στην καφετέρια, απείλησαν και επιτέθηκαν εναντίον εργαζομένων στο υποστατικό, το οποίο κατά τον εν λόγω χρόνο, παρέμενε κλειστό. Κατά το περιστατικό δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.

Τα έξι πρόσωπα αναζητούνταν για τα εξής αδικήματα: πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, παράνομης εισόδου, κοινής επίθεσης και απειλής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE