Η μεγάλη επιστροφή στο τραγούδι - Ο Πασχάλης Τερζής ερμηνεύει το τραγούδι «Βροχή»

Η μεγάλη επιστροφή στο τραγούδι - Ο Πασχάλης Τερζής ερμηνεύει το τραγούδι «Βροχή»

Η FM Records παρουσιάζει την επανεκτέλεση του πολύ αγαπημένου τραγουδιού «Βροχή» (σε σύνθεση του Θοδωρή Παπαδόπουλου και στίχους του Γιώργου Λεκάκη) σε ερμηνεία του σπουδαίου Πασχάλη Τερζή.

Το τραγούδι «Βροχή» συμπληρώνει φέτος 34 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του. Η πρώτη εκτέλεση ήταν το 1991, ερμηνευμένο από τον ίδιο τον συνθέτη Θοδωρή Παπαδόπουλο, από την Οπισθοδρομική Κομπανία στο άλμπουμ «Πάλι μπρος».

Ακούστε το στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE