Φορτωμένος με 22 κιλά κάνναβη πιάστηκε άνδρας στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Χειροπέδες σε 51χρονο Βρετανό - Δείτε φωτογραφίες

Φορτωμένος με 22 κιλά κάνναβη πιάστηκε άνδρας στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Χειροπέδες σε 51χρονο Βρετανό - Δείτε φωτογραφίες

Στη σύλληψη άνδρα 51 ετών, ο οποίος αφίχθηκε στην Κύπρο από την Ταϊλάνδη μέσω Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προχώρησαν τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετά τον εντοπισμό 22 κιλών κάνναβης στην αποσκευή του.

Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Κλάδος Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρει πως «στο πλαίσιο ενεργειών που γίνονται από την ΥΚΑΝ σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε από το Τελωνείο, ανακόπηκε για έλεγχο άνδρας 51 ετών που αφίχθηκε στο αεροδρομιο Λάρνακας».

«Στην αποσκευή του εντοπίστηκαν 22 κιλά περίπου μεικτού βάρους κάνναβης».

Σε ανακοίνωσή του για το θέμα το Τμήμα Τελωνείων αναφέρει ότι πρόκειται για 51χρονο επιβάτη με Βρετανική υπηκοότητα, ο οποίος αφίχθηκε στην Κύπρο από την Ταϊλάνδη μέσω Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο επιβάτης συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων.

Αργότερα τόσο ο επιβάτης όσο και τα ναρκωτικά παραδόθηκαν στην ΥΚΑΝ Αεροδρομίου Λάρνακας για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE