Σάλος στην Ελλάδα με φωτογραφία που απεικονίζει μαθητές να κάνουν μασάζ σε ημίγυμνο καθηγητή

Σάλος στην Ελλάδα με φωτογραφία που απεικονίζει μαθητές να κάνουν μασάζ σε ημίγυμνο καθηγητή

Έντονα ερωτήματα και αντιδράσεις προκάλεσε φωτογραφία από Επαγγελματικό Λύκειο στην Εύβοια, όπου μαθητές εμφανίζονται να κάνουν μασάζ σε ημίγυμνο καθηγητή, στο πλαίσιο μαθήματος φυσιοθεραπείας.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του μαθήματος «Spa - Λουτροθεραπεία», το οποίο περιλαμβάνει πρακτική άσκηση στην αρχαιοελληνική μάλαξη. Ωστόσο, το παράδοξο είναι ότι στο κρεβάτι του μασάζ ξάπλωσε ο γυμναστής του σχολείου, που δεν διδάσκει το συγκεκριμένο μάθημα.

Η καθηγήτρια που δίδασκε το μάθημα βρισκόταν στον χώρο και φέρεται να δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, προκαλώντας έντονη συζήτηση. Στις εικόνες, οι μαθητές εκτελούν την πρακτική πάνω στον γυμναστή, γεγονός που δημιούργησε προβληματισμό.

Το Υπουργείο Παιδείας έχει ήδη διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για την υπόθεση, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Δείτε φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE