Θλίψη για τον θάνατο του νομικού Κωνσταντίνου Δημητριάδη: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη για τον θάνατο του νομικού Κωνσταντίνου Δημητριάδη: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

Βαθύτατη η θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του νομικού, Κωνσταντίνου Δημητριάδη, υιού του αείμνηστου Λέλλου Δημητριάδη.

Ο Κωνσταντίνος Δημητριάδης απεβίωσε στις 23 Ιανουαρίου σε ηλικία 58 ετών.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (κοιμητήριο Λευκωσίας), την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2025, ώρα 15:00.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 14:15

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στην Κοινωνική Μέριμνα Αγίων Ομολογητών

Εξάλλου, ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος με ανακοίνωσή του αποχαιρέτησε τον νομικό Κωνσταντίνο Δημητριάδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE