Επιχείρησαν να ταξιδέψουν από Λάρνακα με 148 κούτες τσιγάρων - Πλήρωσαν «βαρύ» πρόστιμο - Δείτε φωτογραφίες

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν από Λάρνακα με 148 κούτες τσιγάρων - Πλήρωσαν «βαρύ» πρόστιμο - Δείτε φωτογραφίες

Στις 25 Ιανουαρίου 2025, λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, προχώρησαν στον έλεγχο αποσκευών δύο επιβατών, ενός 65χρονου και ενός 43χρονου με Βρετανική υπηκοότητα, οι οποίοι θα αναχωρούσαν από την Λάρνακα με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά τον έλεγχο των 2 αποσκευών των επιβατών εντοπίστηκαν συνολικά 148 κούτες των 200 τσιγάρων, που δεν έφεραν τη σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και το μοναδικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοφορολόγητα.

Η προαναφερόμενη ποσότητα καπνικών προϊόντων κατασχέθηκε από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ενώ ο επιβάτες συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα. Στη συνέχεια εγκατέλειψε τα κατασχεθέντα για καταστροφή και αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατέβαλε και ποσό €7,000 για τον εξώδικο συμβιβασμό των αδικημάτων.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE