Τα λέει με τον Ούγγρο επενδύτη ο Aρχιεπίσκοπος για την επένδυση στη Γεροσκήπου

Τα λέει με τον Ούγγρο επενδύτη ο Aρχιεπίσκοπος για την επένδυση στη Γεροσκήπου

O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄συναντάται με τον Ούγγρο επενδυτή για την επένδυση της Γεροσκήπου σε μια προσπάθεια, η επένδυση να προχωρήσει.

Όπως ο Κύπρου Χρυσόστομος ανέφερε ερωτηθείς σχετικά, το πρωί είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εσωτερικών για το θέμα.

“Νομίζω ότι πάμε καλά και σε λίγο θα έχω τον ίδιο τον Ούγγρο εδώ φιλοξενούμενο και τα τον ακούσω με πολλή προσοχή” ανέφερε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο.

Πρόσθεσε ότι το πρωί μίλησε με τον Υπουργό Εσωτερικών και εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά.

 

Πηγή — ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Από την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να μην διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα έως τις προειδοποιήσεις Παμπορίδη για επανάληψη του 2023 και τον οδικό χάρτη του ΑΚΕΛ, οι πολιτικές διεργασίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποκτούν σταδιακά σαφέστερο προσανατολισμό.