LIFESTYLE

«Πότε είπα εγώ έτσι πράμα;» Του έκανε πρόβλημα η κόρη του – Ποιος Κύπριος παρουσιαστής αποκαλύπτεται;

«Πότε είπα εγώ έτσι πράμα;» Του έκανε πρόβλημα η κόρη του – Ποιος Κύπριος παρουσιαστής αποκαλύπτεται;

Άνοιξε το στόμα του και τα είπε όλα, όπως άλλωστε συνηθίζει. Χωρίς ταμπού και κόμπλεξ…

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου του καναλιού, ο Λούης Πατσαλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Dolce Vita» στο Plus και μίλησε για όλα στην Ζώη Αυγουστή με το γνωστό του χιούμορ.

«Ο παρουσιαστής του «Show και αβλαβές» αποκάλυψε πως την περασμένη σεζόν δεν παρακολουθούσε την εκπομπή του γιατί κοιμόταν στον καναπέ, «καθόμουν να δω την εκπομπή και με έπερνε ο ύπνος στον καναπέ. Με ξυπνούσε η Αστέρω όταν τελείωνε και μου έλεγε «πάμε να κοιμηθούμε, τελείωσε!» έβλεπα μόνο τους τίτλους τέλους. Είναι λογικό όταν είσαι κουρασμένος, παίζαμε πολύ αργά!»

Ο Λούης Πατσαλίδης μίλησε και για τα χρόνια που δούλευε ακόμη στην τράπεζα. «Ξεκίνησα τα stand up comedy όταν ακόμη ήμουν τραπεζικός υπάλληλος και όσοι συνάδελφοι μου έτυχε να έρθουν να με δουν, δεν πίστευαν πως ήμουν εγώ, ήμουν πολύ αυστηρός στην δουλειά μου. Ραδιόφωνο ξεκίνησα όταν είχε έρθει μια κυρία στην τράπεζα που είχε τοπικό σταθμό και την ρώτησα αν μπορούσα να πηγαίνω να κάνω εκπομπές. Πήγαινα τα σαββατοκυρίακα χωρίς να πληρώνομαι φυσικά, αλλά μου άρεσε αυτή η επαφή με τον κόσμο και την μουσική».

Όσο για το αν έχει μετανιώσει ποτέ για σάτιρα που μπορεί να έκανε,αλλά και ποιον θα ήθελε να φιλοξενήσει την εκπομπή του, ο ίδιος δήλωσε «έτυχε να σκεφτώ μετά από εκπομπή μήπως κάτι που έκανα ήταν υπερβολικό ή αν έθιξα κάποιον, ωστόσο δεν ζήτησα ποτέ να κοπεί τίποτα από την εκπομπή. Αυτός που θα ήθελα πολύ να φιλοξενήσω στην εκπομπή μου, είναι ο Αρχιεπίσκοπος. Ακόμη δεν τον έχω καλέσει για να ξέρω αν θα αρνηθεί».

Επίσης,  ο Λούης Πατσαλίδης μίλησε και για την σκληρή κριτική που δέχεται από την κόρη του. «Όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο που μου είχε ζητήσει η Αριστοτέλους να βγάλω τη φανέλα μου, ήρθε η κόρη μου στο σπίτι και με ρώτησε αν έβγαλα το παντελόνι μου στην τηλεόραση και με αυστηρό ύφος μου είπε «να μην το ξανακάνεις!». Επίσης όταν πηγαίναμε μια κρουαζιέρα οικογενειακώς, περιέγραφα στο stand up comedy που έκανα στο πλοίο μια συνομιλία που είχα με την κόρη μου-φυσικά στον υπερθετικό της βαθμό, αφού αυτό απαιτεί η σάτιρα. Όταν τελείωσε ήρθε κοντά μου και μου είπε «πότε είπα εγώ έτσι;» της εξήγησα πως ήταν αστείο και με ύφος επικριτικό μου είπε «να μην λες τέτοια αστεία!»»

Του Στέφανου Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Ανατροπή στο σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Ανταλλάξαν θέση ο οδηγός με τον συνοδηγό – Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Έκανε ψευδή καταγγελία στον συγκάτοικό του ότι τον μαχαίρωσε στην πλάτη - Κατηγορήθηκε 29χρονος

Πυρκαγιά στην Αραδίππου: Ομολόγησε 27χρονος τον εμπρησμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό



Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, αναφορικά με τον φόνο έξω από την κοινότητα της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top