Απόπειρα φόνου στον Κόρνο: Οκτώ ημέρες κράτηση στον 24χρονο που συνελήφθη

Απόπειρα φόνου στον Κόρνο: Οκτώ ημέρες κράτηση στον 24χρονο που συνελήφθη

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης του 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου στον Κόρνο, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστηρίο Λάρνακας για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Η απόπειρα διαπράχθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2025, στην επαρχία Λάρνακας, και συγκεκριμένα στον Κόρνο με θύμα 30χρονο.

Ο 24χρονος συνελήφθη χθες βράδυ σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εκκρεμούσε εναντίον του. 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας προχώρησε στην έκδοση διατάγματος κράτησης του 24χρονου για περίοδο 8 ημερών.  

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE