Η καλύτερη τράπεζα στο Private Banking για το 2015, ανακηρύχθηκε η Τράπεζα Κύπρου

Η καλύτερη τράπεζα στο Private Banking για το 2015, ανακηρύχθηκε η Τράπεζα Κύπρου

Η καλύτερη τράπεζα στο Private Banking για το 2015, ανακηρύχθηκε η Τράπεζα Κύπρου από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance, σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζα.

Το Best Private Bank Award 2015, σύμφωνα με την Τράπεζα Κύπρου, αποτελεί ακόμη μια σημαντική διεθνή διάκριση που συγκαταλέγει την Τράπεζα στους καλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς παροχής υπηρεσιών Private Banking διεθνώς.

Όπως αναφέρει η Τράπεζα Κύπρου, το βραβείο αυτό αποτελεί τη δεύτερη συνεχή διάκριση για την Τράπεζα σε διάστημα ενός μηνός και “αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πελάτες που έχουν εμπιστευθεί το Private Banking της Τράπεζας”.

“Αποδεικνύει επίσης την επιτυχημένη στρατηγική που εφαρμόζει η Τράπεζα Κύπρου στην παροχή εξατομικευμένων και ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης της συνολικής περιουσίας των πελατών της, μέσω τραπεζικών και επενδυτικών υπηρεσιών, και διαχείρισης κεφαλαίων”, προσθέτει.

Αναφέρει επίσης ότι το Best Private Bank Award απονέμεται σε τράπεζες που κατέχουν βαθιά γνώση του αντικειμένου, δημιουργούν αξία για τους πελάτες τους και προσφέρουν ψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης στον τομέα του Private Banking.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE