Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 05:33 άγνωστο πρόσωπο που είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα, προσέγγισε την οικία και έριξε αριθμό πυροβολισμών κατά της οικίας, πιθανόν με πιστόλι και τράπηκε σε φυγή πεζός με βόρεια κατεύθυνση.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑLPHA Κύπρου και βίντεο που εξασφάλισε φαίνεται ο κουκουλοφόρος να πλησιάζει πεζός, στέκεται στη μέση του δρόμου και πυροβολεί δύο φορές προς την οικία. Στη σκηνή εντοπίστηκαν και οι δύο κάλυκες.
Με βάση το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο ιδιοκτήτης της οικίας έδωσε κατάθεση που στρέφεται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση για άτομα με τα οποία φαίνεται να έχει προσωπικές και οικονομικές διαφορές.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




