Αναστολή πτήσεων από Ισραήλ στην Πάφο - Ενήμερη η Κυβέρνηση για τις αλλαγές - Εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια από τη Λάρνακα

Αναστολή πτήσεων από Ισραήλ στην Πάφο - Ενήμερη η Κυβέρνηση για τις αλλαγές - Εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια από τη Λάρνακα

Οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, έδωσαν οδηγία στις ισραηλινές αεροπορικές εταιρείες, να ακυρώσουν όλες τις πτήσεις τους για το αεροδρόμιο της Πάφου, επικαλούμενες λόγους ασφαλείας.

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, επιβεβαίωσε το γεγονός, σημειώνοντας ότι οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι ενήμερες για τις αλλαγές στον προγραμματισμό των ισραηλινών πτήσεων, για λόγους ασφαλείας.

Ανέφερε, ακόμη, ότι εδώ και μερικές ημέρες όλες οι πτήσεις των ισραηλινών αεροπορικών εταιρειών, εκτελούνται κανονικά, από και προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Πηγή: rik.news.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE