Τουρκία: Καίγεται ξενοδοχείο στην περιοχή Αττάλειας - Εγκλωβίστηκαν εργαζόμενοι

Τουρκία: Καίγεται ξενοδοχείο στην περιοχή Αττάλειας - Εγκλωβίστηκαν εργαζόμενοι

Φωτιά ξέσπασε σε εργοτάξιο πολυόροφου ξενοδοχείου στην περιοχή Αλάνια της Αττάλειας. Τέσσερις εργάτες που είχαν εγκλωβιστεί στο ξενοδοχείο διασώθηκαν. Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

«Δεν υπάρχει κίνδυνος τώρα για απώλειες ζωών, πήραμε και τον τελευταίο εργάτη. Συνολικά 4 εργαζόμενοι παγιδεύτηκαν και οι ομάδες μας απεγκλώβισαν και τον τελευταίο εργάτη. Εξ’ όσων γνωρίζουμε, κανείς δεν είναι μέσα», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλάνιας Οσμάν Ταρίκ Οζτσελίκ.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 16.30 ώρα Τουρκίας σε εργοτάξιο πολυόροφου ξενοδοχείου στην Αλάνια. Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σε πρώτο στάδιο έγιναν εργασίες διάσωσης με γερανούς των εγκλωβισμένων εργατών. Όπως έγινε γνωστό η πυροσβεστική συνεχίζει τις προσπάθειες διάσωσης και κατάσβεσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE