ΠτΔ: Παρουσιάζει προτεραιότητες και εμβληματικές πολιτικές για το 2025

ΠτΔ: Παρουσιάζει προτεραιότητες και εμβληματικές πολιτικές για το 2025

Παρουσιάζει τον Ετήσιο Προγραμματισμό της Κυβέρνησής για το 2025, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Μέσα στο πλαίσιο της ξεκάθαρης πολιτικής μας βούλησης για Διαφάνεια, Αποτελεσματικότητα και Λογοδοσία, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου θα παρουσιάσω τον Ετήσιο Προγραμματισμό της Κυβέρνησής μας για το 2025. Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιάσω τις προτεραιότητες και τις εμβληματικές πολιτικές μας για το 2025».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE