Στη δημοσιότητα το επίσημο πορτρέτο της Μελάνια Τραμπ ως Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

Στη δημοσιότητα το επίσημο πορτρέτο της Μελάνια Τραμπ ως Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

Tο επίσημο πορτρέτο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα.

Η φωτογραφία, η οποία κυκλοφόρησε σε ασπρόμαυρη εκδοχή, τραβήχτηκε στην προεδρική κατοικία από τη φωτογράφο Ρετζίν Μαχό.

Στη φωτογραφία, η Μελάνια φορά μαύρο παντελόνι και σακάκι με ένα λευκό πουκάμισο, ενώ στέκεται όρθια, ακουμπώντας τα χέρια της σε ένα τραπέζι. Στο φόντο διακρίνεται το Μνημείο του Ουάσινγκτον. Η φωτογράφιση έγινε στις 21 Ιανουαρίου, μία ημέρα μετά την ορκωμοσία, στο αγαπημένο της δωμάτιο στον Λευκό Οίκο,  «Yellow Oval Room».

Στη δημοσιότητα το επίσημο πορτρέτο της Μελάνια Τραμπ ως Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

 

Η Μαχό, Βελγίδα φωτογράφος γνωστή για τα πορτρέτα της οικογένειας Τραμπ, είχε επίσης αναλάβει τη φωτογράφιση της Μελάνια κατά την πρώτη της θητεία. Εκείνη η φωτογραφία ήταν έγχρωμη, απεικονίζοντας την Πρώτη Κυρία με απαλό φωτισμό και ζεστό τόνο. Φορούσε ένα μαύρο σμόκιν και είχε τα χέρια της σταυρωμένα.

Στη δημοσιότητα το επίσημο πορτρέτο της Μελάνια Τραμπ ως Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

Όπως υπογραμμίζει η Daily Mail, το νέο πορτρέτο της, όπως και η δεύτερη θητεία της, αντικατοπτρίζει την εμπειρία που έχει αποκτήσει στον ρόλο της και την αποφασιστικότητά της να ελέγχει την εικόνα που έχει το κοινό για εκείνη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE