Απόπειρα φόνου στον Κόρνο: Ενώπιον Δικαστηρίου οι δύο που είχαν συλληφθεί

Απόπειρα φόνου στον Κόρνο: Ενώπιον Δικαστηρίου οι δύο που είχαν συλληφθεί

Στη σύλληψη 23χρονου, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 09 Ιανουαρίου 2025, στην επαρχία Λάρνακας, με θύμα 30χρονο.

Ο 23χρονος, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Επίσης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη χθες και 26χρονος, ο οποίος θα παρουσιαστεί και αυτός σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Υπενθυμίζεται, ότι για την ίδια υπόθεση, τελεί υπό οκταήμερη κράτηση ακόμη ένα πρόσωπο, άντρας ηλικίας 24 ετών.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE