Είπε να "ανοίξει" ο Ουρανός στην Κύπρο και έφερε καταστροφές! - Έκκληση Αστυνομίας!

Είπε να "ανοίξει" ο Ουρανός στην Κύπρο και έφερε καταστροφές! - Έκκληση Αστυνομίας!

Απο το πρωί οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας δεν σταματάνε. Κατολισθήσεις, ποταμοί που κατέβηκαν σε αυτοκινητόδρομο, πλημμύρες, καταρρακτώδεις βροχές και πολλά άλλα "πάγωσαν" την καθημερινότητα των Κυπρίων.

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι ο παλιός δρόμος Λεμεσού – Λευκωσίας κοντά στην περιοχή του Monte Caputo, είναι κλειστός για όλα τα οχήματα λόγω όγκων χώματος στο οδόστρωμα.

Επίσης, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την περιοχή Ακτής του Κυβερνήτη, υπάρχουν καταρρακτώδεις βροχές και συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Κατέβηκε ο ποταμός στον αυτοκινητόδρομο και παρέσυρε αυτοκίνητα - Με "βάρκες" ακόμα λίγο στην Ριζοελία!

 

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας και να τηρούν τις αποστάσεις από το προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE