Συνεχίζονται οι έρευνες για την κακοποίηση σκύλου στην Πάφο - Πήρε εξιτήριο

Συνεχίζονται οι έρευνες για την κακοποίηση σκύλου στην Πάφο - Πήρε εξιτήριο

Συνεχίζονται οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την υπόθεση κακοποίησης σκύλου στην Πάφο, ο οποίος στο μεταξύ εξήλθε του Κτηνιατρείου όπου παρέμεινε για δεκαέξι μέρες μετά τον εντοπισμό του σε κάδο σκουπιδιών στις 16 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρεται από την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα που είχαν συλληφθεί για την υπόθεση ένας 30χρονος και ένας 61χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τη φιλοζωϊκή ομάδα "Stronger Together Animal Rescue" από τότε που διασώθηκε, ο Eddie έχει κάνει απίστευτη πρόοδο και έχει πάρει προς το παρόν εξιτήριο από το κτηνιατρείο.

Ο Eddie φιλοξενείται στο σπίτι φιλόζωης ωσότου σταθεροποιηθεί αρκετά για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου, όπως ενημερώνει η φιλοζωϊκή ομάδα.

Εκφράζονται ευχαριστίες προς το κτηνιατρείο που έχει αναλάβει την θεραπεία του σκύλου αλλά και προς όλους όσοι έχουν προσφέρει οικονομική στήριξη για τις ιατρικές ανάγκες του Eddie.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE