«Θα είμαι ανορεξική σε λίγο» - Η δήλωση αγαπημένης μας που συγκλονίζει την ελληνική showbiz (VIDEO)

«Θα είμαι ανορεξική σε λίγο» - Η δήλωση αγαπημένης μας που συγκλονίζει την ελληνική showbiz (VIDEO)

Είναι μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, ενώ έχει ασχοληθεί και με την παρουσίαση, κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στην κάμερα του Πρω1νό μίλησε για το πόσο έχει κακομεταχειριστεί τον οργανισμό της, υποβάλλοντάς τον σε μια σειρά από απάνθρωπες δίαιτες.

«Πιο κάτω δεν πάει. Θα είμαι ανορεξική σε λίγο. Τρώω τα πάντα αλλά τρώω πολύ λίγες ποσότητες. Τώρα είμαι 58 κιλά», δήλωσε η Σοφία Βόσσου.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Μικρή έπινα σιρόπι σφένδαμου, δέκα μέρες με ένα σιρόπι από το πρωί έως το βράδυ. Και σαράντα ημέρες έχω κάνει με σιτάρι, έτρωγα όλη μέρα βρασμένο σιτάρι. Αυτά είναι αηδίες, δεν κάνει να γίνονται αυτά», διαβάζουμε στο People.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE