Σύγκρουση δύο οχημάτων στη Λευκωσία - Πυκνή κίνηση στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Σύγκρουση δύο οχημάτων στη Λευκωσία - Πυκνή κίνηση στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, κάτω από άγνωστες συνθήκες, υπήρξε σύγκρουση δύο οχημάτων στη Λεωφόρο Στροβόλου, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυκνή τροχαία κίνηση.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE