Φωτιά στον Στρόβολο: Στο νοσοκομείο οι ένοικοι - Εισέπνευσαν καπνό - Προστάτευσαν διπλανή οικία

Φωτιά στον Στρόβολο: Στο νοσοκομείο οι ένοικοι - Εισέπνευσαν καπνό - Προστάτευσαν διπλανή οικία

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, πρόκειται για πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε διώροφη κατοικία και η οποία υπέστη εκτεταμένες ζημιές τόσο η ίδια όσο και εξοπλισμός της.

Η εμπλεκόμενη στην πυρκαγιά οικία γειτνιάζει με δεύτερη διώροφη κατοικία η οποία προστατεύθηκε από τις ομάδες πυρόσβεσης.

Στην περίμετρο της εμπλεκόμενης στην πυρκαγιά οικίας υπήρχε υποστατικό επιδιόρθωσης μηχανοκίνητων δικύκλων το οποίο επίσης υπέστη εκτεταμένες ζημιές τόσο το ίδιο όσο και ο εξοπλισμός του.

Οι ένοικοι της κατοικίας μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λευκωσίας κυρίως λόγω εισπνοής καπνού.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αύριο σε συνεργασία με την Αστυνομία .

 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect