Έλαβε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Σε συναγερμό οι Αρχές

Έλαβε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Σε συναγερμό οι Αρχές

Απειλές φαίνεται να δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Πρόεδρος έλαβε μήνυμα τα τελευταία 24ωρα στο προσωπικό του τηλέφωνο από άγνωστο αποστολέα, ενώ το περιεχόμενο του μηνύματος φαίνεται να αφορά το χειρισμό ποινικής υπόθεσης που βρίσκεται ήδη ενώπιον δικαστηρίου.

Διενεργήθηκαν έρευνες σε διάφορα μέρη, στα οποία εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία βρίσκονται ενώπιον των Αρχών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ANT1, «το θέμα έθεσε σε συναγερμό την αστυνομία και ήδη η Προεδρική Φρουρά σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες έχουν αυξήσει τα μέτρα γύρω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

H Κύπρος αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργάνωσε το Invest Cyprus, στη Μουμπάι.

BEST OF TOTHEMAONLINE