Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Κλειστές δύο λωρίδες - Προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα ο οδηγός - Δείτε φωτογραφία και βίντεο από το σημείο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Κλειστές δύο λωρίδες - Προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα ο οδηγός - Δείτε φωτογραφία και βίντεο από το σημείο

Κλειστό είναι στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την έξοδο προς Κοφίνου, τμήμα της δεξιάς λωρίδας, καθώς και τμήμα της αριστερής λωρίδας, λόγω οδικής σύγκρουσης και ακινητοποίησης αυτοκινήτου, καθώς και διασκορπισμού κομματιών αντικειμένων στο οδόστρωμα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Κυριακής, διερχόμενος οδηγός αυτοκίνητου, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητοδρόμου, στο σημείο παρά την έξοδο προς Κοφίνου. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε σημείο στην αριστερή λωρίδα του δρόμου, με αποτέλεσμα το τμήμα της αριστερής λωρίδας να είναι κλειστό για την κυκλοφορία.

Στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου διασκορπίστηκαν κομμάτια αντικειμένων από το όχημα, καθώς και από το διαχωριστικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα το τμήμα της δεξιάς λωρίδας να έχει κλείσει για την κυκλοφορία, μέχρι τον καθαρισμό του.

Οπως πληροφορούμαστε, ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του ωστόσο στο σημείο έσπευσε προληπτικά και ασθενοφόρο.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Δείτε φωτογραφία και βίντεο από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE