Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)
Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

Όταν το φίδι πλησίασε το πρόσωπό της, την δάγκωσε στη μύτη, προκαλώντας της έντονο πόνο. Παρά την αρχική της έκπληξη, η χορεύτρια αντέδρασε με ψυχραιμία, τοποθετώντας το φίδι στο έδαφος χωρίς να πανικοβληθεί. Ευτυχώς, το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες και η χορεύτρια υπέστη μόνο ένα ελαφρύ τραύμα.
Το βίντεο που ανάρτησε η «Shhkodalera» την 1η Ιανουαρίου έγινε αμέσως viral. Οι αντιδράσεις του κοινού ήταν ποικίλες: κάποιοι το θεώρησαν αστείο, ενώ άλλοι ανησύχησαν. «Μην προκαλείτε ένα ευαίσθητο ζώο και περιμένετε να μην σας δαγκώσει» σχολίασε ένας χρήστης.
Σε επόμενο βίντεο, η Ρωσίδα χορεύτρια αποκάλυψε την πληγή που της προκάλεσε το φίδι στη μύτη της.
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




