Τυλίχθηκε στις φλόγες διαμέρισμα - Πολίτης μπήκε μέσα και έσωσε ένοικο

Τυλίχθηκε στις φλόγες διαμέρισμα - Πολίτης μπήκε μέσα και έσωσε ένοικο

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λάρνακα, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 8:30 το πρωί σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου τριώροφης πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο σαλόνι του διαμερίσματος, το οποίο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ ζημιές υπέστη και ολόκληρο το διαμέρισμα από τους καπνούς και τα θερμά αέρια.

Παράλληλα, πολίτης που αντιλήφθηκε την πυρκαγιά παραβίασε την είσοδο του διαμερίσματος, βοήθησε τον ένοικο να εξέλθει με ασφάλεια και χρησιμοποίησε πυροσβεστήρα για να περιορίσει την πυρκαγιά.

Ο ένοικος του διαμερίσματος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο λόγω εισπνοής καπνού.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE