Επεισόδια στη Λάρνακα: Συγκλονιστικές εικόνες από την ναυτική φωτοβολίδα και τη ζημιά στην επιγονατίδα της αστυνομικού

Επεισόδια στη Λάρνακα: Συγκλονιστικές εικόνες από την ναυτική φωτοβολίδα και τη ζημιά στην επιγονατίδα της αστυνομικού

Πριν από την έναρξη του αγώνα, έγινε ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας, από οπαδούς που βρίσκονταν σε χώρο στάθμευσης πλησίον του σταδίου.

Με τη λήξη του αγώνα, μερίδα οπαδών, επιτέθηκαν εναντίον αντιοχλαγωγικών διμοιριών της ΜΜΑΔ, ρίχνοντας πέτρες, αριθμό μολότοφ και ναυτικών φωτοβολίδων.

Παράλληλα, μερίδα άλλων οπαδών, κατά την αποχώρηση τους, ενώ βρίσκονταν σε κοντινό σημείο του γηπέδου, προέβησαν επίσης σε ρίψη πετρών εναντίον μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και της ΜΜΑΔ.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, για την καταστολή των οποίων, έγινε χρήση δακρυγόνων, τραυματίστηκε γυναίκα αστυφύλακας στο πόδι από ναυτική φωτοβολίδα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε θλάση αριστερής κνήμης και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, έλαβε εξιτήριο.

Επιπλέον, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη άντρα ηλικίας 33 ετών από τη Λεμεσό, κατά την έξοδό του από το γήπεδο, για τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης και της αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψή του.

Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου η υπόθεση καταχωρήθηκε για εκδίκαση. Το Δικαστήριο όρισε στις 17/02/2025 τη συνέχιση της δικαστικής διαδικασίας, ενώ εναντίον του 33χρονου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με όρους, εκδόθηκε δικαστικό διάταγμα αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους, μέχρι την ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης.

Από το χώρο των επεισοδίων παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων, ενώ συνεχίζονται οι εξετάσεις από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Υπενθυμίζεται ότι, από τα επεισόδια, μία γυναίκα αστυνομικός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν, μετά από εξετάσεις, ότι έφερε μώλωπα στην κνήμη.

Υπόλειμμα ναυτικής φωτοβολίδας που ρίχθηκε εναντίον αστυνομικών κατά τη διάρκεια των επεισοδίων:

Ζημιά από χτύπημα φωτοβολίδας σε προστατευτική επιγονατίδα αστυνομικού της ΜΜΑΔ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE